Coaching & Counseling

U wilt graag iets bereiken, maar het lukt steeds niet.

Alles lijkt u tegen te zitten, doelstellingen worden niet gehaald.
Steeds weer weet men u over te halen zaken te ondernemen die u eigenlijk helemaal niet wilt doen, maar nee zeggen is zo moeilijk.

Ondanks het feit dat we tegenwoordig proberen bewust te leven, zelfs te groeien als mens en bereid zijn om daarvoor diverse ontwikkelingen door te maken, lijkt het vaak wel of er een rem op staat.

Door de enorme stroom informatie welke wij tegenwoordig door en via de verschillende media over ons heen krijgen, lijkt het wel of we nooit zijn wie we willen zijn. De mooiste mannen en vrouwen zien we in soapseries, feel good TV laat situaties zien welke eigenlijk nooit de waarheid zijn maar doen het ons wel geloven.  Afvalprogramma’s, gezond koken, forums op internet,  allemaal zaken welke ons bewust en onbewust bereiken, Kortom we laten ons beïnvloeden door onze omgeving en media.

Het kan natuurlijk zijn dat u goed in uw vel zit. U niet gevoelig bent voor wat men over u zegt of denkt. Dan heeft u ons niet nodig. Maar het kan ook anders zijn.

Coaching & Counseling is er voor bedoeld om u te helpen uw problemen te herkennen en te erkennen, om uw doelstellingen te halen en gewoon weer lekker in uw vel te zitten. Wij doen dit middels gesprekken (counseling) met u bij ons in Het Centrum.

De coaches binnen Centrum Nieuwste tijd zijn Rudy Nobel en Margriet Rijsenbrij.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »