Phenicks

Phenicks is een kosmische energie gebaseerd op de 13 chakra's. Doordat we op weg naar het Aquarius Tijdperk naar 13 chakra’s toegroeien, is het ook van belang dat deze met elkaar in balans komen. Door Phenicks wordt dit in gang gezet en meteen komt je eigen groeiproces in ontwikkeling. Hierdoor komen veel inzichten en leer je je eigen grenzen neerzetten.


Phenicks geeft heling, pijn verlichting, ontspanning en levenskracht. En het zelfhelend vermogen wordt sterker ontwikkeld.
Kortom, een heerlijk licht aanvoelende, en toch heel krachtige energie waar iedereen kennis mee kan maken.
 • Een privé consult is een mooie manier om te ontdekken wat  Phenicks voor je kan betekenen. Dit duurt ongeveer een uur waarin een behandeling plaats vindt d.m.v. energie  geven en overleggen met elkaar wat er gedaan mag gaan worden.
 • Een energiemassage is ook mogelijk. Dan krijg je een ontspanningmassage en wordt er gelijktijdig Phenicks energie meegegeven daar waar het nodig is. Deze massage behandeling duurt 90 minuten en kost  € 60,00. Ook zijn er gewone ontspanning massages  mogelijk. Zie hiervoor mijn website.
 • (Prijzen tot eind cursus seizoen 2016. Vanaf september 2016 kan dit wijzigen)
De behandelingen worden gegeven door Mirjam de Kleine.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »