Fotolezing

Wanneer wij overlijden, is het omhulsel waarin wij op aarde hebben geleefd aan het eind van zijn reis. De ziel die in het lichaam heeft gezeten, is een energie die doorgaat en zich voegt bij andere zielen die hetzelfde trillingsgetal hebben. We leven eigenlijk door, maar dan in een andere bewustzijnstaat. De energie van de overledene kan worden opgepakt door met een foto van de overledene in contact te komen. Er wordt dan op telepathische manier met de overledene gecommuniceerd.
Margriet heeft in de uitvaartbranche als uitvaartleidster gewerkt en weet hierdoor als geen ander hoe fijn het is om boodschappen van overledenen te mogen brengen, om het verdriet en gemis enigszins te verzachten.
Er wordt altijd gewerkt vanuit respect en integriteit naar de overledenen.

Vaak wordt de vraag gesteld; hoe lang moet iemand zijn overleden, voordat er contact mogelijk is?
Hierop is geen passend antwoord te geven. De ene ziel kan na een aantal uur al iets willen vertellen, terwijl een andere ziel na 7 of 8 jaar nog geen contact wil maken. Het is geheel afhankelijk van de bewustzijnstaat van de overledenen.
Het is mogelijk wanneer het contact goed verloopt om vragen te stellen.

Fotolezingen worden gedaan door Margriet Rijsenbrij, zij heeft hier meer dan 17 jaar ervaring mee en wordt bij veel verenigingen en privé uitgenodigd om foto's te komen lezen. 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »