Pendelen

Pendelen is het laten beantwoorden van vragen d.m.v. een pendel. Een pendel kan uit verschillende materialen bestaan. Over het algemeen is een pendel een druppelvormig metalen, houten of glazen voorwerp.


Het antwoord wat men krijgt via het pendelen komt uit het onderbewuste. De pendel vormt als het ware de brug tussen het bewuste en het onderbewuste.


Voorheen pendelden wij ook altijd een steen uit voor onze klanten. Sinds 21 december 2012 hebben wij echter voor een nieuwe manier gekozen welke beter aansluit bij de nieuwste tijd die wij ingegaan zijn, namelijk het Aquariustijdperk. De nieuwe manier om een passende edelsteen te verkrijgen gebeurt door de klanten zelf en laat u dus geheel op uzelf en uw zelfvertrouwen terugvallen. Voor sommigen is dit best wel eng, anderen hebben er direct al alle vertrouwen in. Wij vinden dat de nieuwe manier meer bij ons past en willen u uitnodigen deze nieuwe manier bij ons te komen ervaren.


Mocht u nu toch heel graag een pendelconsult willen, dan is dit uiteraard mogelijk. Dit kan op afspraak, het consult  duurt 30 min. en de kosten hiervan zijn € 20,00, dit is exclusief de steen die bij u gependeld wordt.
Een pendelconsult gaat altijd op afspraak en wij vragen u voor het maken hiervan telefonisch contact met ons op te nemen op 0299 - 474 424 en 06-14218643.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »