Tarot

 

Het klassieke spel Tarot bestaat uit 78 kaarten. De 22 kaarten van de Grote Arcana (betekent geheim), en daarnaast nog 56 kaarten die bij elkaar de Kleine Arcana vormen.


Tarotkaarten kunnen als een spiegel, een katalysator werken om innerlijke processen op gang te brengen. Sommige mensen doen de kaarten af als bijgeloof of zelfs als 'duivels'. Je moet leren de taal van de symbolen te verstaan, tarotkaarten hebben het vermogen gevoelens te kanaliseren en ze kunnen je de kans bieden een hoger of universeler inzicht te ontwikkelen. Tarotkaarten krijgen in onze cultuur steeds meer een vast plekje.


Tarotkaarten kunnen een spiritueel proces op gang brengen en ons helpen onze eigen wijsheid naar boven te laten komen. Ze kunnen ons inzicht verschaffen over ons eigen en andermans handelen.
Door het invoelen van de energie van de vraagsteller krijg je inzichten over jezelf en adviezen en tips om zaken te mogen veranderen wanneer dat nodig is.  Middels diverse leggingen kun je veel antwoorden krijgen op vragen. Een jaarlegging bijvoorbeeld geeft je een idee van wat er de 12 maanden te verwachten valt.


Er kan een privé  consult gegeven worden, cursussen I en II. Een thuisavond behoort ook tot de mogelijkheden.


Op aangegeven dagen wordt er in de theetuin van de winkel korte consulten van ca 15minuten aangeboden. Dit komt dan op de agenda te staan.


Prijzen zijn; € 50,00 per uur  voor privé consulten en theetuin consult is € 10,00

Mirjam de Kleine legt voor u de Tarot.

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »