Tzolkin Consult

De Tzolkin geeft een dieper inzicht in jouzelf en verteld jou wat jouw werkelijke potentieel (drijfveer) is in jouw leven. Door de vele connecties binnen de Tzolkin krijgt jij de kans om een probleem waar jij tegen aanloopt eens goed te ontrafelen. De Tzolkin laat jou op een andere manier naar Uwjouzelf Zelf kijken.

De Tzolkin orakel kaarten zijn nog niet zo lang geleden geïntroduceerd en is een vrij nieuwe manier van kaartleggen. Elke kaart die op tafel komt heeft een aparte betekenis. Zo verteld het orakel welk zegel jou gidst, welk zegel jou uitdaagt, welk zegel jouw maatje is en welk zegel jou uitdaagt op jouw schaduwzijde.

Met de orakel kaarten coach ik jou door de mogelijkheden heen en laat ik jou op een andere manier naar het probleem kijken. Het antwoordt zit al in de mens, maar “iets” zorgt ervoor dat dit verborgen blijft. Door naar dit “iets” te kijken kunt jij openingen creëren naar de oplossing toe. Dit kan ook inhouden dat je zich bepaalde kwaliteiten eigen kan maken waarvan ujij niet wist dat jij die had.

Als ik de kaarten voor jou leg komt de herkenning vanzelf en kan dit voelen als thuiskomen.

Rudy Nobel legt de Tzolkin orakel kaarten.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »