Engelen Healing Cursus

Engelen healing cursus

1. Wat is Integrated Energy Therapy® (IET®)

Integrated Energy Therapy® IET® is een bijzondere en krachtige energie-behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.

In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc.

Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms kan het bij bepaalde gebeurtenissen te heftig en te veel zijn.

Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen en in ons energieveld (de aura).

Deze emotioneel geladen energie in de cellen blijft in de cellen, en veroorzaakt daar de energie blokkades, die de basis zijn van ziekten, pijn en mentale klachten.

Bovendien laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor weer zo’n zelfde ervaring.

Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven. Elke keer dat we in dat leven of in een volgend leven een soortgelijke gebeurtenis meemaken, geeft ons dat de kans om het dit keer beter te kunnen verwerken. Dit gaat net zolang door totdat deze blokkade opgeheven is.

Door de IET® behandeling worden dit soort blokkades opgelost.

Het zorgt er niet alleen voor dat mensen weer lekker in hun vel komen te zitten, het zorgt er ook voor dat pijn, ziekte en klachten weer kunnen loslaten. Het werkt middels handoplegging en drukpunten, door de kleding heen.

Als Integrated Energy Therapy® behandelaar ben je simpelweg een doorgeefluik, en geef je de energie van 9 speciale aartsengelen door en voer je de emoties uit de cellen af, je trekt alle emotioneel geladen energie eruit en je voelt dat het afgevoerd wordt. In de Integrated Energy Therapy®wordt dat 'getting the issues out of the tissues' genoemd. Als gevolg hiervan zullen ziekten, pijn en klachten ook loslaten. Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft geen bijwerkingen. Het is echt een therapie vorm die pas in 1994 werd doorgegeven door de engelen omdat dat het juiste moment was dat mensen moeiteloos konden gaan healen en loslaten.

Allereerst activeer ik op elk punt de negatieve emotie zoals bv angst, dat voel ik dan onder mijn handen opkomen. Dan ga ik op het punt van de angst, de aura schoonmaken zodat de blokkades en weerstanden kunnen loslaten. Dan trek ik de negatieve emotie -in dit voorbeeld angst- eruit ('getting the issues out of the tissues') en tot slot integreer/voer ik de positieve tegenhanger van angst in, en dat is in dit voorbeeld van angst 'je altijd en overal veilig en beschermd voelen'. Zo werk ik alle punten af zoals hieronder beschreven. Als gevolg hiervan zullen ziekten, pijn en klachten ook loslaten.

Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft nagenoeg geen bijwerkingen. Dit wordt in de Integrated Energy Therapy® 'Healing without feeling' genoemd. Het kan zijn dat je die nacht wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent. Het zorgt er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het werkt middels handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Alles wat je hoeft te doen is heerlijk in de luxe stoel te liggen (of thuis in je eigen luie stoel) en de ontspanning van de engelen komt als vanzelf over je heen. In de dagen na de behandeling merk je bijvoorbeeld onder andere dat je meer energie en daadkracht krijgt.

Wat ik doe tijdens een Integrated Energy Therapy® behandeling:

Ik, of eigenlijk de engelen, ik ben slechts een doorgeef luik, ok samen dan, werken we op 12 verschillende plaatsen van op het lichaam.

Op elke plek doe ik, 4 handelingen:

1. activeer de emotie
2.voer emoties af
3. maak de aura schoon van blokkades
4. integreer/voer de tegenovergestelde, goede emotie erin,

Zo werk ik achtereenvolgens op;

- schuldgevoel alles waar je je schuldig over voelt en het gevoel niet in verbinding te staan met al het Goddelijke
- wantrouwen; in andere mensen, in God, engelen en gidsen, in het leven en in jezelf.
- schaamte en beperkte zelfexpressie, beperkte creatieve expressie, beperkte spirituele trots, beperkte trots op jezelf
- bedreiging alles wat je bedreigt heeft in dit leven en vorige levens en alles waarin je je niet gesteund gevoeld hebt.
- alle moetens wat je moet van jezelf of van anderen
- hartepijn, verdriet, verloren liefdes, verraad
- wrok, passieve, niet geuite boosheid
- kwaadheid, actieve geuite boosheid
- stress en machteloosheid, alles gaat moeizaam, het stroomt niet in je leven
- angst, vooral veroorzaakt door vrouwen en je eigen mind
- angst, vooral veroorzaakt door mannen en lichamelijke ervaringen

 

En wat daarvoor in de plaats komt is achtereenvolgens:

- onschuld, verbinding met al het Goddelijke,
- vertrouwen,
- spirituele trots = uitdragen van je spiritualiteit, verbeterde zelfexpressie, verbeterde creatieve expressie, trots op jezelf
- je gesteund voelen,
- ware vrijheid,
- onvoorwaardelijke liefde,
- vergeving,
- gemak, in je kracht staan, moeiteloosheid, alles gaat stromen en komt in beweging
- veiligheid en bescherming en actie om stappen te nemen richting je zieledoelen.

 

IET® / Integrated Energy Therapy® is de nieuwe generatie energiewerk:

Het is een krachtig - hands on - energie behandeling waarmee je "issues out of your tissues" krijgt. IET® / Integrated Energy Therapy® is een bijzonder praktische manier om met engelen te werken. Iedereen kan het leren en iedereen kan het doen. Als je het zelf geleerd hebt, heb je een volledig systeem 'in huis' om op jezelf toe te passen en/of om in een alternatieve praktijk te gebruiken.

Het is absoluut een energie healing methode van de 5e dimensie. De kenmerken van de 5e dimensie zijn dat het heel gemakkelijk en moeiteloos gaat, zonder veel bijwerkingen, en dat het ook niet eerst slechter hoeft te worden voordat het beter gaat.

Wat voel je tijdens een behandeling:

Vooral ontspanning en verder kun je als je goed kunt voelen ook voelen waneeer de energie geactiveerd wordt, wanneer de energie er uit getrokken wordt. Tijdens het aura schoonmaken merk je al enorme ontspanning, en als er dan de positieve energie weer ingegeven wordt dan voelt het heel fijn. maar het blijft allemaal heel subtiel in de IET® / Integrated Energy Therapy® wordt daarom ookwel gesproken van 'Healing without feeling'.

Soms wordt het hier en daar wat warm of juist even koud en soms merk je dat je even een paar keer achter elkaar aan het gapen bent. het kan ook zijn dat je wat borrelen in je buik merkt. Soms voel je even iets van boosheid opkomen of denk je aan iemand tijdens de behandeling, en hoor je achteraf dat er boosheid is opgelost en dat dat met die persoon te maken had.

Het verwerken van alles wat opgelost wordt door de IET® / Integrated Energy Therapy® gebeurt voornamelijk tijdens de slaap, de persoon herinnert zich alleen nog heel diep geslapen te hebben en gedroomd te hebben, maar weet niet meer precies waarover. Al direct vanaf de eerste Integrated Energy Therapy behandelingen die ik gegeven heb, zie ik steeds weer fantastische dingen gebeuren. Mensen bloeien helemaal op en daar waar ze vast zaten in hun leven, komt opeens van alles in beweging. Zowel na de behandelingen als ook na de cursussen hoor ik vaak van mensen terug, dat hun leven in een enorme stroomversnelling is gekomen.

Wat verder heel mooi is van de Integrated Energy Therapy®:

Als je daar klaar voor bent kan er in een speciale zieledoel behandeling ook gewerkt worden aan het wegwerken van blokkades die zitten op het nemen van stappen richting je zieledoel! Je zieledoel is de reden waarom je ziel er voor gekozen heeft opnieuw naar aarde te komen. In zo'n zieledoelbehandeling ga je vanzelf de weerstanden en de angsten, die je ervan weerhouden om richting je zieledoel te gaan, oplossen. Die weerstanden kunnen bijvoorbeeld zijn: je eigen beperkende gedachten; ik kan er toch niks van, ik ben niet goed genoeg etc. of de weerstand dat mensen of situaties je zieledoelen tegenwerken, of het gevoel dat het steeds net niet is, net altijd voor een ander , altijd tweede plaats. Als de weerstanden er af gehaald zijn, houd je op telkens dezelfde fouten te maken en komen je zieledoelen in een enorme stroomversnelling en kom je daar waar je wilt zijn in je leven. Weerstanden zitten voornamelijk op de armen.

Daarnaast hebben we ook vaak last van angst. Angst om stappen te ondernemen richting ons zieledoel. Zoals bv: angst dat het niet is wat je wil en als je er voor gaat dat je bang bent een fout te hebben begaan. Of de angst voor eigen grootsheid, wie ben ik om dit te mogen doen, wie ben ik om dit te mogen Zijn. Waardoor je vaak op het laatste moment op de rem gaat staan. Angsten zitten voornamelijk op onze benen.

Vorige levens:

Verder wordt er tijdens een Integrated Energy Therapy® behandeling ook volop gewerkt aan het oplossen van dingen uit je vorige levens, de karmische zaken.

En heb ik zelfs in behandelingen meegemaakt dat problemen die van generatie op generatie al spelen en dus in een zogenaamde vicieuze cirkel draaien, geheeld worden niet alleen bij jezelf maar ook bij je ouders en grootouders aan genezijde. Als dit opgelost is hoeven je kinderen daar ook niet allemaal meer doorheen.

Een Integrated Energy Therapy® (IET®) healing sessie is € 80,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n twee en half uur.

 

2. Zelf Integrated Energy Therapy® leren toepassen op je zelf en/of anderen ?! 

Practitioner Cursus: Wil je zelf leren hoe je Integrated Energy Therapy kunt toepassen op je jezelf of op anderen? Binnenkort begint er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy® IET® Cursus. Als je Integrated Energy Therapy® wilt leren dan is er allereerst de cursus tot Practitioner (IET® behandelaar/therapeut), deze cursus bestaat in principe uit 3 delen, gegeven in 3 zondagen. Zie hieronder wanneer en waar.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst alleen deel 1. te doen en vandaaruit te kijken of je ook de andere delen wilt doen.

Als je de cursus tot Practitioner afgerond hebt, dan kun je, als je dat wilt, nog doorgaan met de:

Master Instructor Cursus: Hierdoor word je een Master in de IET®, je leert dan nog meer krachtsymbolen en technieken en je krijgt nog meer inwijdingen. Tevens heb je door het volgen van deze cursus de mogelijkheid om les te geven in de IET®. Lees onderaan deze pagina verder over de Master Instructor Cursus.

Voor het volgen van de Practicioner cursus is geen ervaring nodig! Iedereen kan het leren! Iedereen kan het doen!

 

Wanneer: 

Voor exacte data kijk op de website van engelenheling:  www.engelenheling.nl

Je kunt je hier nu voor aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@engelenheling.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Waar:

-In spiritueel centrum “Nieuwste Tijd” aan de Nieuwstraaat 17-19 in Purmerend.

Hoe laat:

-vanaf 09.15 uur staat de koffie en thee klaar. We beginnen om precies 09.30 uur en eindigen om ongeveer 18.00 uur.

Inschrijven voor de cursus gaat als volgt:

-Stuur even een e-mail dat je de cursus wilt volgen naar info@engelenheling.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. òf bel (ook voor meer informatie) naar de praktijk: 0229-582997 of mobiel: 06 46 27 41 66.

Prijzen voor de cursus:

Integrated Energy Therapy® Basic: € 145,-

Integrated Energy Therapy Intermediate®: € 195,-

Integrated Energy Therapy Advanced®: € 215,-

Je ontvangt 10 % korting als je alle cursussen in één keer boekt.

Wat leer je tijdens de cursus:

-Je leert een hartlink te maken met engelen en hun energie door te krijgen en door te geven.

-Elke dag krijg je een inwijding; een inwijding is een afstemming op de Energiestraal van de Engelen.

-Door de inwijding tijdens het tweede deel worden je secundaire chakra's in je handpalmen geactiveerd, waardoor je blokkades uit aura’s kunt opruimen. Je handen werken dan als het ware als magneten.

-Bovendien zorgt de energie die je met alle inwijdingen ontvangt ervoor dat je ontvankelijkheid voor het afvoeren en invoeren van energie vele malen wordt vergroot.

-Je ontvangt aan het eind van elke cursus dag een certificaat en een zeer gedetailleerde handleiding waarin je thuis, alles wat je geleerd hebt, nog eens rustig kunt nalezen.

-Voor deze cursus is geen ervaring nodig. Iedereen kan het leren. Iedereen kan het doen.

-Je kunt beginnen met Basic en je aan het einde van de dag opgeven voor het volgende deel. Zo kun je rustig per onderdeel bekijken of je verder wilt gaan.

-Je leert intuïtiever te zijn.

-Je leert alle technieken van de IET® zoals bij voorbeeld, activeren, triggeren, aura schoonmaken, starburst, visiebord, hartgolf, zielesterschoonmaak, hartnet, hartstraal en nog veel meer.

-Je krijgt uitleg over je zieledoelen en hoe deze in het hier en nu te brengen.

Je zieledoelen zijn de dingen waarvoor je gekozen hebt in dit leven te gaan doen toen je naar aarde kwam. Het kunnen dingen zijn die je wilt neerzetten in dit leven, bijvoorbeeld op het gebied van werk, carrière, passie, gezondheid, familie, gezin, vrienden, huis, financiën, creativiteit. Het kunnen ook simpelweg lessen zijn die je op je genomen hebt te leren in dit leven, die lessen kunnen gaan over dingen zoals leren van jezelf te houden, dankbaarheid, liefde geven en ontvangen, nederigheid en ga zo maar door.

-Iedere cursist zal merken dat door de inwijdingen en de energie die je tijdens deze cursus ontvangt je volledig op het pad van je zieledoelen wordt gezet. Zielendoelen die je tijdens de Advanced dag hebt neergezet, zullen zich snel manifesteren, en daar waar je het gevoel hebt vast te zitten in je leven, zal je leven in een stroomversnelling raken.

'Huishoudelijke’ informatie over de cursus:

· Koffie, thee, water en sap zijn aanwezig en ook de lunch wordt verzorgd.

· Kom op tijd want er wordt op de aangegeven tijd ook direct gestart, mocht je vertraging oplopen, laat het me dan even weten op mijn mobiel: 06 46 27 41 66.

· Laat me weten, via het inschrijfformulier, welke naam je precies op je certificaat wilt als dit anders is dan bij mij bekend.

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »