‘’Jij durft! Herstel en vergroot je (zelf-)vertrouwen.’’

"Diepe transformatie garantie als je bereid bent in de spiegel te kijken en aan jezelf te werken, de magische werkwijze van Margriet en Albert werkt nog door. Dank daarvoor! Judith"
Quote van oud-cursiste van editie gestart in februari.

Margriet Rijsenbrij en Albert Toby zijn in februari 2016 gestart met deze gloednieuwe, praktische en vooral leerzame cursus.  Erg handig, in een tijd waarin de lat voor veel mensen steeds hoger komt te liggen.

Op tal van manieren krijg je hulp, tips  en kennis aangereikt waarmee je (zelf-) vertrouwen nieuwe impulsen krijgt. Krachtig en spelenderwijs. We helpen je jezelf te herontdekken en te accepteren zoals je in de basis bent. Van daaruit  werken we verder.

We brengen ongewenste invloeden in kaart, stemmen uit heden en verleden. Bagage die niet meer dient is ballast en mag overboord. Belastende denkpatronen leren we te herkennen, zodat je ze kunt herzien. Saboteer je jezelf? Dan gaan we kijken hoe we dat kunnen veranderen.

Zo gaan we in 6 weken van zwaar naar lichter en licht: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  We leren hoe openheid en kwetsbaarheid een krachtbron kan zijn i.p.v. een achilleshiel. Daarbij gaan we steeds uit van je eigen wensen en mogelijkheden. Je leert met complimenten om te gaan, ze te ontvangen  en uit te spreken. Een warme douche.

Nieuwe focus.  Bekrachtiging. Visualisatie. Neerzetten.  Ervaren.

Dit is bij uitstek de cursus die je gaat helpen om je  vertrouwen in jezelf, je omgeving en de wereld te vergroten. Ondertussen leer je ook beter te luisteren naar je intuïtie - en dat is mooi meegenomen. Jij durft, met of zonder drempel!

De cursus is onafhankelijk te volgen, maar werkt ook heel goed in combinatie met onze andere cursus ‘’Herontdek je levenspad. Hervind je passie.’’  

Waar: Centrum Nieuwste Tijd
Wanneer: start op vrijdag 27 mei, daarna op 3/6, 10/6, 17/6, 24/6 en 1/7
Tijdstip: van 14.00 uur tot 17.00 uur. Zaal gaat om 13.30 uur open.
Prijs: € 200,=. De cursus mag in overleg in termijnen worden voldaan.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »