Meer Rust door Mindfulness & Meditatie

Hoe bewust ben en leef jij eigenlijk?

BewustZijn van de dingen die je doet en ze met aandacht doen creëert dat het allemaal met meer gemak dus minder stress gaat.
Mediteren is niet vaag is maar juist heel gezond en echt voor iedereen!
Ik weet zeker dat iedereen meer rust en een gezonde ademhaling kan ervaren en ook hoe.

Weg met Ruis geeft meer Rust door de cursus Mindfulness & Meditatie. Om de week komen we 6 avonden (10-9, 24-9, 8-10, 22-10, 5-11 & 19-11) van 19:30 tot 21:45 in Purmerend bij elkaar. Mocht je een avond niet kunnen ivm vakantie of andere reden? Geen enkel probleem deze haal je prive of in een andere groep in.

Tijdens deze 6 avonden zal je leren wat mindfulness en wat meditatie is. Leer je diverse mindfulness oefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken, met 2 voeten op de Aarde te staan, omgaan met (pieker)gedachtes, voelen, visualiseren, chakra's, ruimte en grenzen en nog veel meer. De cursus inhoud en de oefeningen krijg je mee in een uitwerking.

Investering €150,00 euro.

Mocht je meer informatie over de invulling willen hebben of van te voren je ervaring willen delen of andere vragen hebben, schroom niet en bel of stuur me even een berichtje op 06-14429895

Geef je je op als geïnteresseerde dan neem ik dan contact op via fb met vrijblijvend verdere uitleg en mogelijkheden mbt het evenement.

Ontspannen Groetjes Lottie

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »