De verborgen volksziekte vitamine B12-tekort

DE VERBORGEN VOLKSZIEKTE VITAMINE B12-TEKORT TREFT JUIST OOK SPIRITUELE HOOG GEVOELIGE MENSEN. 

Lezing Bo Baden bij Nieuwste Tijd, Purmerend

Minimaal 1,6 miljoen ‘nuchtere, aardse’ Medelanders, van jong tot oud, hebben op dit moment, zonder dat ze dat vaak weten, te maken met de negatieve impact op hun gezondheid van een niet (h)erkend, of niet goed behandeld (!) Vitamine B12-tekort. De lijst met mogelijke symptomen van een B12 tekort lijst, zowel lichamelijk als ook psychisch, is bijna ongeloofwaardig lang. Dat heeft te maken dat een B12 tekort de individuele mens treft op zijn of haar specifieke inherente 'zwakke plekken', in zijn of haar lijf en/of psyche.

In die grote groep van 1,6 miljoen Medelanders met een B12 tekort, vinden we opmerkelijk genoeg óók veel zogenoemde “Hoog Gevoelige Personen” (HSP-ers) en/of mensen die veel met 'spiritualiteit' en innerlijke groei bezig zijn*.

Zij kampen de laatste jaren vaak met intense vermoeidheid, vreemde tintelingen of juist een verdoofd gevoel in ledematen, benauwdheid op de borst; duizeligheid; psychisch en emotioneel uit balans zijn; hebben onvoldoende weerstand en weerbaarheid, kunnen niet meer goed tegen druk; kampen veelal met burn-out, zijn extra hoog gevoelig geworden voor licht, geluid, mensen, voedingstoffen, etc., etc. En dat komt allemaal door een mysterieuze diepgaande 'verbouwing' van het lichaam die met name sinds 21-12-2012 (Maya kalender 'voorspelling') in volle gang is gezet. Die interne 'verbouwing' vraagt namelijk extra veel B12. En als je dat dan op de juiste, hoog gedoseerde wijze geeft, met speciale B12 zuigtabletten, volgens een belangrijke ontdekking van arts Hans Reijnen, zie je in de meeste gevallen binnen 1 à 2 maanden positieve resultaten. Niet zelden is er dan zelfs sprake van een gerevitaliseerde 'herstart'; een hernieuwde werk- en levens (relatie-)richting.

Vitamine B12 ervaringsdeskundige Bo Baden uit Bergen NH zal in deze speciale Vitamine B12 lezing specifiek ingaan op deze bijzondere aspecten van de huidige verborgen Volksziekte, vitamine B12 tekort. En wat je daar aan kunt doen op simpele, effectieve wijze. Met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de laatste 8 jaar. Er is ook ruim de gelegenheid om al je B12-vragen te stellen. Of te delen wat jouw ervaring is met B12 tekort.

Praktisch:

Lezing is op dinsdag 5 maart van 19.30 – 21.30
Zaal open 19.00 uur
Toegang:   € 7,50

Graag van tevoren even je geplande komst opgeven via een mail aan
winkel@nieuwstetijd.nl of  bobaden@ziggo.nl Dank je wel.
Meer info: www.vitamineb12tekort.nl  en www.vitamineb12nu.nl

Website van B12 arts-pionier Hans Reijnen: www.menssana.nu

* 'Typische B12-ers' zijn vaak Hoog Sensitieve Personen – zijn 'puristen' – houden van schoonheid – zijn sterk verbonden met de Aarde, de natuur en met dieren- ze hebben telepathische vermogens – hun hogere zintuigen zijn meer uitgesproken ontwikkeld – ze nemen soms de aanwezigheid van entiteiten en/of andere energievormen waar – het zijn heel liefdevolle mensen – ze hebben moeite met geweld en het nieuws in de wereld- ze hebben een diep en helder weten – hebben incarnatie problemen – ze voelen zich als een vreemdeling op aarde of hebben het gevoel te leven in ‘de omgekeerde wereld’ – het zijn bijna altijd visueel-ruimtelijke leerlingen – het zijn beelddenkers – vaak ook auditief leerlingen – het zijn laatbloeiers die lang het gevoel hebben dat ze in de ‘wachtkamer’ zitten – ze kennen soms het gemis of het gevoel van een “verloren tweelinghelft” – ze hebben hun ‘bestaansrecht’ niet echt kunnen pakken – en/of ervaring met moeizaam of “bedreigd moederschap”– en/of hebben te maken of voelen zich geraakt door schending van de Integriteit van de Vrouw /Moeder Aarde – ze hebben een 'Goddelijke taak' maar krijgen die maar moeizaam neergezet op aarde – ze hebben groot gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid (ze kunnen bijv. ook niet liegen en bedriegen...ze doen ook niet mee aan ego spelletjes, manipulatie en achterklap, etc. etc.) – het zijn HARTmensen, ze zijn uit het goede hout gesneden – ze geven nooit op, ook al wordt het nog zo zwaar gemaakt; worden ze nog zo getest door (financieel) tegenslag en fysiek ongemak- ze blijven zoeken totdat het antwoord op hun gezondheidspuzzel kloppend en compleet is - en ze weten al die tijd intuitief dat ze er uiteindelijk (uit) gaan komen.

Het Goede Nieuws is dus: met de huidige hoog gedoseerde krachtige B12 smelttabletten formule, mét foliumzuur, mede gebaseerd op jarenlange research van arts Hans Reijnen uit het Brabantse Deurne, knappen de meeste hoog gevoelige spirituele mensen met gezondheidsklachten redelijk, goed, tot en met zelfs spectaculair op. Ze hebben na 2 of 4 maanden B12 zuigtabletten gebruik, veel minder (of helemaal geen) klachten, staan extra in hun kracht, in hun weerbaarheid en assertiviteit; ze zijn ook dieper en steviger geïncarneerd IN hun lichaam en kunnen eindelijk voor het eerst datgene moeiteloos gaan neerzetten waarvoor ze geboren zijn. Ja, ze kunnen vanuit hernieuwde Vitaliteit hun Bestaans-recht gaan opeisen en leven. En dat is nu juist precies hét Vitamine B12 thema.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »