Informatie

Ontmoeting met Jezelf
Hemelvaart Daime-weekend
24, 25, 26 mei en/of (!) 26, 27, 28 mei 2017

De schitterende Hoeve Markestee in Blesdijke vormt het perfecte décor voor een extra lang Daimeweekend rond Hemelvaartdag.

Het recente Nieuwjaars Daimeweekend is zo goed bevallen dat we deze 5***** groepsaccomodatie opnieuw hebben geboekt, ditmaal voor 5 dagen. In die periode zijn er 4(!) Daimeceremonies, onder de vertrouwde en geinspireerde leiding van onze Braziliaanse vrienden César en Magda. Inschrijving geschiedt per twee ceremonies, inclusief overnachting. Voor de grootste liefhebbers (de ‘’Daime-hards/hearts’’) is het mogelijk aan alle 4 ceremonies deel te nemen.

De Markestee is een 5 ***** groepsaccomodatie (ANWB rating) op de grens van Friesland en Overijssel, temidden van natuurgebieden. Het is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een verwarmd buitenbad met ligstoelen. De fraaie tuinen rondom bieden behalve een grote vijver met watervogels, ook diverse uitkijkposten om rustig te genieten of te mediteren.

Het vormt daarmee het perfecte décor om de Daime onder optimale omstandigheden te beleven. Bij mooi weer kun je de Daime deels buiten ervaren, wat een extra dimensie toevoegt.

De kamers en bedden zijn allemaal van hoge kwaliteit, zodat je na afloop goed kunt uitrusten.

Uiteraard is er tijdens de ceremonies weer volop ruimte voor muzikale inbreng en exotische instrumenten.

"Daimends are forever"

  


De eerste ceremonie vindt plaats op woensdagavond/nacht, vanaf 20.00 uur. De tweede ceremonie begint op Hemelvaartdag, ‘s middags rond 16.00 uur. We zijn daarbij niet aan tijd gebonden. Na afloop zorgt onze zeer gewaardeerde sterkok Hans op donderdag en zaterdag voor een memorabele biologische maaltijd. Zelden zal eten je zo goed smaken!

Vanaf vrijdagmiddag nemen we deels afscheid en begroeten we ook de nieuwe deelnemers. Vrijdagavond (20.00 uur) en zaterdagmiddag (16.00) zijn er opnieuw ceremonies. De zaterdagavond sluiten we weer af met een overheerlijke maaltijd. Zondagmiddag 8 mei dienen we de lokatie voor 17.00 uur schoon opgeleverd te verlaten.

Dit zijn de verschillende opties:


(A)

Aankomst: woensdag 24 mei, welkom vanaf 17.30 uur.

Ceremonie 1: woensdagavond 24 mei 20.00.uur

Ceremonie 2: dondermiddag/avond 25 mei , 16.00 uur.

Vertrek: vrijdag 26 mei, rond de middag. Prachtige gelegenheid om naar het nabij gelegen natuurgebied De Weerribben te gaan of een bezoek te brengen aan Giethoorn, individueel of gezamenlijk.

(B)

Aankomst: vrijdagmiddag 26 mei, vanaf 17.30 uur

Ceremonie 3: vrijdagavond 26 mei, aanvang 20.00 uur

Ceremonie 4: zaterdagmiddag 27 mei, aanvang 16.00 uur

(C) Ceremonie 1 t/m 4, woensdag 24 t/m zondag 28 mei 2015

Vanwege de verschillende kamertypen, varieren de all-inn prijzen van €215,= (meerdere bedden op een kamer),
€ 235,= (semi luxe) tot € 255,= voor een luxe tweepersoonskamer. Snelle aanmelding voorkomt teleurstelling.

De aanmelding is definitief na overmaking van het inschrijfgeld (€ 100,=) of het volledige bedrag
van € 215,=, € 235,=, € 255,= (afhankelijk van het kamertype) op rekeningnummer NL 84 RABO 0150972059 ten name van Reset & Match, Purmerend, onder vermelding van "Ontmoeting met je Zelf - mei". Het inschrijfbedrag is (tot 30 april) niet retourneerbaar, wel overdraagbaar. Vanaf 30 april is bij afmelding het gehele bedrag verschuldigd. Mocht het gekozen kamertype zijn volgeboekt, dan bieden wij de beschikbare alternatieven aan.

Kies je voor optie C, dan zijn de prijzen respectievelijk € 405,=, € 445,= en € 485,= p.p. , afhankelijk van het gekozen kamertype.

Vragen? Je kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen (Albert 06-15909100 of Margriet 06-26448230).

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »