Reset & Match

 

Wat is de kracht van Reset & Match.

Reset & Match is gewend om naar de kern van een probleem of situatie te gaan. Vanuit deze positie werken wij naar een oplossing toe. Veel mensen zijn bang voor het onbekende. Wij prikkelen de nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden. In overleg met de cliënt wordt een stappenplan- of actieplan ontworpen om de kern via conventionele manier, maar ook via minder bekende methodes naar boven te halen.

We kunnen heel goed luisteren, ook naar datgene wat er niet gezegd wordt. We kunnen heel goed kijken, ook naar datgene wat niet wordt getoond. We kunnen heel goed invoelen, ook gevoelens die niet geuit worden, omdat wij een sterk ontwikkelde intuïtie hebben. We kunnen ook heel goed proeven, omdat we sfeergevoelig zijn. Onze geoefende oren horen ook vooral de woorden die onuitgesproken zijn. Daarbij komt ook dat we een ingebracht probleem in een bredere context kunnen plaatsen, vanuit een holistische visie.

We zijn niet voor cosmetische ingrepen, maar brengen innerlijke veranderingen en transformatieprocessen op gang. We maken een duidelijk onderscheid tussen symptomen en werkelijke oorzaken. Wij doen niet aan symptoombestrijding.

Voor informatie betreffende de verschillende aangeboden therapieën, workshops en lezingen kunt u een kijkje nemen op hun website.

www.reset-match.nl

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »