Rudy Nobel

--degene die vertrekt, is niet degene die aankomt--

(bron:lsr)

Aangesloten bij beroepsvereniging ABvC.

Wat kan ik voor u betekenen

In de huidige tijd waarin wij leven heeft persoonlijke ontwikkeling een hele andere betekenis gekregen.
Het zijn in het Hier en NU geeft vele openingen in ons bewustzijn. Ik kijk samen met u hoe u uw eigen openingen kunt vinden.
Ons hoofd zorgt er geregeld voor dat wij onze verbinding met ons Hart kwijt zijn. Aangezien wij voelende denkers zijn is het Hart de eerste stap die je maakt in het maken van keuzes.

In mijn praktijk werk ik samen met u aan uw psychische en uw energetische ontwikkeling. Deze twee delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het leren Zien van uw eigen Bewust Zijn opent vele deuren binnen uw bewustzijn.

 

Therapieën:

Coaching en Counseling: Ieder mens komt op een punt dat het even niet meer gaat. Door de keuzes die gemaakt moeten worden in een steeds veranderende maatschappij, wordt er steeds meer van u "verwacht". Door het aanleren van nieuwe vaardigheden leert u weer balans te krijgen tussen lichaam en geest.

(Holistische) Rouw en verlies begeleiding: Wij hebben in ons leven vaak te maken met rouw en verlies. Het gaat dan niet alleen over het verlies van een dierbare, maar ook over verlies van gezondheid, baan, relatie etc. De manier hoe wij kijken naar verlies bepaald de vorm hoe wij rouwen. Als rouw en verlies begeleider help ik u te leren omgaan met uw verlies.

Tzolkin coaching:  Ik geef consulten met behulp van de Tzolkin. De Tzolkin is een Maya kalender die laat zien waar uw kwaliteiten liggen maar ook uw valkuilen en uw schaduwzijde. Ik kijk met u naar uw doel en Thema in uw leven. U komt dan ik contact met uw ware potentieel.

Handlijnkunde: Met behulp van de handlijnkunde kunnen wij samen kijken naar de problemen en of uitdagingen die er nu zijn. In uw handen staat uw leven geschreven en krijgt u inzicht in het verleden, heden en een klein stukje toekomst.

Chakra Therapie: De Chakra's hebben een directe verbinding met onze Ziel en psyche. Het chakra susteem reageert op hoe wij ons voelen. Door hier aan te werken door de Chakra's weer in balans te brengen gaan wij ons ook weer beter voelen. Ik werk op de 13 Chakra's vanuit het Aquarius tijdperk waar wij ons nu in bevinden in de 5e dimensie.

Wie is Rudy Nobel

Vanaf mijn vroege jeugd heb ik altijd het idee gehad dat ik alles alleen moest doen. Nu weet ik waarom. De kracht van ieder mens ligt in zichzelf. Ik heb mijn eigen innerlijke kracht gebruikt om mijn eigen pad te kiezen. Ook ik heb sommige "verkeerde" afslagen genomen, maar dit waren voor mij grote leermomenten. Het werken voor en met mensen kwam al vrij snel naar voren. Het is mijn passie om naar de mens te luisteren en op onderzoek te gaan.

Ik heb sinds 1997 een praktijk als therapeut waar ik mij steeds verder heb ontwikkelt in een diversiteit aan behandelmethoden.

Naast alle consulten die ik geef, verzorg ik ook de nodige cursussen en workshops binnen het centrum, bijvoorbeeld TzolkinHandlezen, 13 Chakra's, Didgeridoo maken en leren spelen (i.s.m. Margriet Rijsenbrij)

 

 

--degene die vertrekt, is niet degene die aankomt--

(bron:lsr)

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »