Rudy Nobel

--Rouwen is de aandacht van verleden naar het nu bewegen--

 

Aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en het RBCZ.

Aangesloten bij de geschillen en klachten commissie SCAG

Wat kan ik voor u betekenen

In de huidige tijd waarin wij leven heeft persoonlijke ontwikkeling een hele andere betekenis gekregen.
Het zijn in het Hier en NU geeft vele openingen in ons bewustzijn. Ik kijk samen met u hoe u uw eigen openingen kunt vinden.
Ons hoofd zorgt er geregeld voor dat wij onze verbinding met ons Hart kwijt zijn. Aangezien wij voelende denkers zijn is het Hart de eerste stap die je maakt in het maken van keuzes.

In mijn praktijk werk ik samen met u aan uw persoonlijke ontwikkeling. Het stagneren van persoonlijke ontwikkeling kan ook te maken hebben met een verlieservaring waardoor het rouwproces vast kan lopen. 

Therapieën:

Coaching en Counseling: Ieder mens komt op een punt dat het even niet meer gaat. Door de keuzes die gemaakt moeten worden in een steeds veranderende maatschappij, wordt er steeds meer van u "verwacht". Door het aanleren van nieuwe vaardigheden leert u weer balans te krijgen tussen lichaam en geest.

Rouw en verlies begeleiding: Wij hebben in ons leven vaak te maken met verlies en rouw. Het gaat dan niet alleen over het verlies van een dierbare, maar ook over verlies van gezondheid, baan, relatie etc. De manier hoe wij kijken naar verlies bepaald de vorm hoe wij rouwen. Als rouw en verlies begeleider help ik u te leren omgaan met uw verlies en het opnieuw creëren van zingeving en betekenis.

Rouwtherapie: een verlieservaring van een ander kan een onafgemaakt rouwproces in onszelf weer wakker maken. Deze "oude" verlieservaring komt bovenop de verleiservaringen die wij in het latere leven hebben gehad. Dat noemen wij gestapelde rouw en uitgestelde rouw. Ik help u om uw rouwproces af te maken en te kijken naar andere verlieservaringen die nog aandacht nodig hebben.

Wie is Rudy Nobel

Vanaf mijn vroege jeugd heb ik altijd het idee gehad dat ik alles alleen moest doen. Nu weet ik waarom. De kracht van ieder mens ligt in zichzelf. Ik heb mijn eigen innerlijke kracht gebruikt om mijn eigen pad te kiezen. Ook ik heb sommige "verkeerde" afslagen genomen, maar dit waren voor mij grote leermomenten. Het werken voor en met mensen kwam al vrij snel naar voren. Het is mijn passie om naar de mens te luisteren en op onderzoek te gaan.

Ik heb sinds 1997 een praktijk als therapeut waar ik mij steeds verder in heb ontwikkelt.

 

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »