Praktijkruimte

Wij hebben de beschikking over drie praktijkruimtes. De grootste is 36m2 (4x9mtr.) en wordt volledig ingericht verhuurd. Er staat een zitje met tafel (3 stoelen) en flipover, in overleg is het mogelijk onze massagetafel te gebruiken.
Deze ruimte is ook geschikt voor maximaal 10 personen voor een workshop. Huur per dagdeel € 35,- incl. BTW.

De middelste praktijkruimte is 24m² (3x8 mtr.) en wordt volledig ingericht verhuurd. Er is een zitje, een massagetafel en flipover. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 6 personen voor een workshop. Huur per dagdeel € 27,50 incl. BTW.

Onze kleine praktijkruimte is 16m2 en deze is geschikt voor massages. In deze ruimte staat een massagetafel en heeft u een muziekinstallatie tot uw beschikking. Huur per dagdeel € 25,- incl. BTW.

Voor het huren van de praktijkruimtes zijn de volgende mogelijkheden:

Een dagdeel duurt 4 uren en deze lopen van 9.30-13.30, van 13.30-17.30 en van 18.30-22.30. Wilt u meerdere dagdelen huren dan lopen de uren uiteraard in elkaar over.

Bij het huren van vaste dagen/dagdelen krijgt u tevens uw eigen sectie onder het kopje workshops, cursussen of lezingen, afhankelijk van het doeleinde waarvoor u de zaal gebruikt. Hiermee informeren wij onze klanten en bezoekers van de website, zodat zij weten dat u via ons Centrum werkt. Daarnaast is het mogelijk uw visitekaartje en folder in onze speciale folderkast te plaatsen om ook ons winkelend bezoek van uw werkzaamheden binnen ons Centrum op de hoogte te stellen. Bovengenoemde gaat uiteraard in goed overleg met Nieuwste Tijd en bieden wij alleen aan indien er een langdurige en stabiele samenwerking tot stand komt.

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »