Access Bars Class Purmerend

 

Hoe fijn is het niet om met meer gemak en ontspannen het leven te doorlopen? En hoe fijn zal het zijn ook een ander daarbij te helpen?
Wil je je persoonlijk ontwikkelen en meer gemak in je leven of wil je deze fantastische methode toevoegen in je werk of praktijk?

Steeds meer van jullie weten al hoe verlichtend de bars kan werken, hoe ontspannen je eruit komt, hoe stil het in je hoofd en lichaam is en hoe gemakkelijk alles daarna voor je gaat. Na deze dag mag je direct behandeling toevoegen privé en/of in je praktijk.

Wil je meer dan alleen genieten van de behandeling en zijn effecten kom naar een bars class en leer zelf een behandeling geven. Leer alle 32 punten aan te spreken, leer ontvangen en geven, kom spelen met energie en je gaat met certificaat, een mooi naslag werk en een super ervaring rijker de deur uit. Je mag na deze dag zelf behandelingen geven, aan klein of groot, aan bekend of onbekend, betaald in liefde of betaald in geld. Nog geen ervaring maar wel nieuwsgierig geen probleem.

BARS zijn 32 punten op je hoofd welke elk hun eigen thema hebben, met elk thema zijn eigen belasting en invloed op het leven. Door de bars behandeling wordt elk thema/bars-punt met lichte aanraking aangeraakt en opgeschoond. Je computer scannen, opschonen en de mb’s die je niet meer nodig hebt voorgoed verwijderen. Waarom zou je dat met je hoofd niet doen dan?

Hoe ziet de dag er ongeveer uit?

* Er wordt heel veel gepraat, gevraagd, uitgelegd en gelachen.
* We gaan zelf 2 keer een behandeling geven en ontvangen hem zelf ook 2 keer.
* We bekijken een instructie dvd van de oprichters.
* De 3 bodyprocessen die je cadeau krijgt worden besproken.
* Er worden energieoefeningen gedaan.
* Als we nog niet vol zitten van alle gevarieerde tussendoortjes gaan we lekker lunchen.
* Er wordt opgeladen, ontladen, losgelaten en ontspannen.
* Uitreiking certificaat

Wil jij daarbij zijn?

De investering is €300,00 wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het €150,00. Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende deelnemer meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus (zij krijgen een meer beknopte handleiding en ook een certificaat). Kinderen van 16 en 17 jaar betalen 150 euro. Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness®

Deze cursusdag valt in de schoolvakantie.
Er zijn al kinderen ingeschreven.
Hoe leuk is het dit te delen met je gezin?

Voor het op geven en/of extra informatie bel gerust 06-14429895, pb of mail me op lottie@wegmetruis.nl

Inschrijven kan ook via: https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/bars/access-bars-class_75419/

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »