Cosmic Night of Wonders

Wij zijn Valerie, Debby en Susan en vormen samen de Cosmic Sisters.

Alle drie zijn we heel verschillend (wat elkaar mooi aanvult) en één ding verbind ons; onze passie en drive om mensen te helpen door middel van mediumschap!  

Het spirituele pad kan soms een eenzame weg zijn, maar dat hoeft het niet te zijn! Wij komen daarom graag maandelijks op een openbare avond bij elkaar met gelijkgestemden. Elke maand zal in een ander thema staan met als doel om meer verbinding (met jezelf en de ander), steun, inspiratie en heling te vinden. Dit door middel van muziek, meditatie, healing en energiewerk in combinatie met mediumschap. Al bij al hopen wij een liefdevol, warm en leuk gezellig tweede thuis te creëeren waar iedereen welkom is!

We zien je graag op de volgende data:

28-11

23-01

27-02

26-03

16-04

19:15 inloop ,19:30-21:30

Voor onze voorbereidingen vinden wij het fijn als je je aanmeldt door een mail te sturen naar: cosmicsistersnl@gmail.com of jezelf op gaat via onze Facebookpagina @cosmicsisters.nl te zetten. 

Bijdrage: 5 euro contant te voldoen bij aanvang. 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »