Je Hemel op Aarde - Pijnappelklier (3e oog) Activatie

Workshop Je Hemel op Aarde - Pijnappelklier (3e oog) Activatie

Een gezonde pijnappelklier is in deze tijd erg belangrijk.

Onze pijnappelklier (epifyse) reageert op licht en heeft een belangrijke rol in ons dagelijks functioneren. Deze klier maakt twee hormonen aan, te weten serotonine en melatonine en Dimethyltryptamine (DMT). DMT is een stof die gekoppeld is aan ons spirituele bewustzijn en o.a. in verband wordt gebracht met BDE (bijnadoodservaringen) en dromen .
Melatonine wordt in de nacht, gedurende de slaap, losgelaten in de bloedstroom. Ook gedurende meditatie scheidt de pijnappelklier melatonine af. Serotonine is een neurotransmitter die invloed heeft op je stemming.

 

Het schoonmaken en schoon houden van onze pijnappelklier is belangrijk wanneer wij toegang willen krijgen of behouden tot multidimensionele waarnemingen en ervaringen.

Een ontwaakte epifyse geeft je toegang tot bewust uittreden, astraal reizen, andere dimensies ontdekken en helderziendheid.

''Wanneer wij ouder worden verkalkt en verschrompelt de pijnappelklier, o.a. door frisdrank en milieufactoren.

De pijnappelklier geldt als de sterrenpoort voor kosmische kennis. Deze kennis is eeuwenlang onderdrukt geweest en was lange tijd voorbehouden aan geheime genootschappen, mysteriescholen en hoge geestelijke leiders, waaronder van het Vaticaan.

Door een opleving van kennis over de Flower of Life (Merkabahtechnieken) en via sjamanen (o.a. door het gebruik van ayahuasca, dat een hoog DMT-gehalte heeft) is deze kennis weer toegankelijk voor de westerse wereld.

Spreekt bovenstaande je aan, geef je dan op voor deze interessante workshop. Iedereen kan aan deze workshop meedoen, er is geen kennis van het energetisch systeem hiervoor nodig.

 

Zondagmiddag 27 oktober 2019, 13.00 uur - 17.30 uur

Je bent vanaf 12.30 uur welkom.

Kosten voor deze workshop: €50,- 

Workshopleidster: Margriet Rijsenbrij    

U kunt zich voor deze workshop inschrijven via: info@reset-match of info@nieuwstetijd.nl

 

 

Laatste nieuws & artikelen

Bekijk alle artikelen op onze nieuwspagina

 • image description
  Centrum Nieuwste Tijd/ korte cons...

  Op zaterdag hebben wij regelmatig korte consulten in de theetuin. Lees meer »

 • image description
  Aanvang cursussen,workshops en le...

  Aankomende maanden starten er weer hele leuke cursussen, zijn er hele leuk workshops en lezingen gepland! Lees meer »

 • image description
  Leuke kado artikelen.

  Regelmatig gaan wij naar het buitenland om vele leuke betaalbare kadootjes op de kop te tikken.  Maar laten wij vooral ... Lees meer »

 • image description
  Lichaam & geest

  In ons Centrum worden regelmatig meditatie-klankhealing avonden gegeven voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Lees meer »